Snabb leverans-internationellt

0

Din varukorg är tom

Återbetalningspolicy

Returer

Vår Returpolicy varar i 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp, tyvärr kan vi inte erbjuda dig en återbetalning eller utbyte.                               

För att vara berättigad till en retur måste varan vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den måste också vara i originalförpackningen.

För att slutföra din retur, kräver vi ett kvitto eller inköpsbevis.

Det finns vissa situationer där endast delsummor beviljas.
- Alla föremål som inte är i ursprungligt skick, är skadade eller saknade delar av skäl som inte beror på oss
- Alla objekt som returneras mer än 30 dagar efter leverans

Om vi har skickat en felaktig eller trasig produkt till dig byter vi gärna ut den mot en ny produkt. Kontakta oss i sådana fall per e-post: info@eurocheer.net. Observera att denna garanti gäller i 6 månader från beställningsdatumet.

 

Återbetalningar (om tillämpligt)

När din retur har mottagits och inspekterats kommer vi att skicka ett e-postmeddelande till dig för att meddela dig att vi har mottagit din returnerade produkt. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avvisande av din återbetalning.
Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller den ursprungliga betalningsmetoden, inom ett visst antal dagar.

Observera att de ursprungliga fraktkostnaderna inte återbetalas. Endast undantag är med defekta produkter eller annat fel vi ansvarar för.

 

Återbetalning av sena eller uteblivna betalningar (om tillämpligt)

Om du ännu inte har fått en återbetalning kontrollerar du först ditt bankkonto igen.
Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta en stund innan din återbetalning är officiellt bokförd.
Kontakta sedan din bank. Det finns ofta en viss bearbetningstid innan en återbetalning bokförs.
Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, vänligen kontakta oss på info@Eurocheer.net.

Rea artiklar

Endast ordinarie prissatta objekt kan återbetalas, rea artiklar kan inte återbetalas.

Byten

Om du vill byta ut en vara skickar du varan till: Eurocheer, Energiakatu 3, 4th floor, 00180 Helsinki, Finland. info@eurocheer.net

Du kommer att ansvara för att betala för returfraktkostnader när du returnerar ditt köp. Vi kommer att betala för frakt av den utbytta produkten tillbaka till dig. Fraktkostnader återbetalas ej. Endast undantag är med defekta produkter eller ett fel från vår sida. I dessa specialfall vänligen kontakta info@Eurocheer.net.

Beroende på var du bor, kan den tid det tar för din utbytta produkt för att nå dig variera.

Om du levererar en vara av högtvärde bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi kan inte garantera att vi får ditt returnerade föremål.

Se till att spara ditt kvitto och spårningsnummer om försändelsen skulle försvinna.

Returfrakt

För att returnera din produkt ska du skicka den till: Eurocheer, Energiakatu 3, 4th floor, 00180 Helsinki, Finland, info@eurocheer.net

Se till att spara ditt kvitto och spårningsnummer om försändelsen skulle försvinna.